Cum să pierzi greutate, ca bărbat

Cum să pierzi greutate, ca bărbat

Soluții practice și o metodă modernă – balonul gastic

Intervențiile cu balon gastric gastric sunt utilizate în tratamentul bolii obezității – acestea sunt folosite din ce în ce mai mult, în SUA, în Europa și în România. Faptul că procedura este reversibilă și că implică mult mai puține riscuri și complicații în comparație cu operațiile chirurgicale clasice, o face o metodă ideală pentru persoanele care nu pot trece prin anestezie, endoscopie, operații sau perioade lungi de recuperare. Este balonul gastric potrivit și pentru bărbați? Să aflăm împreună:

De ce ai vrea să slăbești acum, ca bărbat?

Există o mulțime de motive pentru care vrei să scapi de acele kilograme în plus! Poate ai căutat mereu perfecțiunea corporală la sală. Sau vrei să crești nivelul de energie, să reduci durerile de zi cu zi, să scazi riscul de diabet și boli cardiovasculare. Vrei să dormi mai bine, să-ți îmbunătățești starea de spirit și să te bucuri mai mult de viață. Sau poate doar vrei să porți acele haine noi, care au stat mereu neatinse, împinse în spatele dulapului.

În fiecare an, în fiecare țară, milioane de bărbați se decid că vor să slăbească. Pentru mulți dintre aceștia, totuși, primul obstacol este să știe care metodă de slăbire este cea mai eficientă, mai sigură și care va fi cu adevărat rentabilă pe termen lung.

Există o mulțime de opțiuni alternative de pierdere în greutate care concurează pentru atenția tinerilor sau a domnilor de orice vârstă. Dar de unde să începi? Pentru bărbații (și femeile) de toate vârstele, dovezile clinice sunt copleșitoare – cel mai bun mod de a pierde în greutate pentru bărbați înseamnă combinarea activității fizice crescute cu un aport redus de calorii.

Nu toată lumea apreciază perspectiva mișcării fizice zilnice, a unui sport organizat sau a unor sesiuni de cardio în sala de sport. De ce? Mulți bărbați duc un stil de viață aglomerat, ceea ce face dificilă dedicarea față de un regim de exerciții care necesită timp.

Vestea bună este că efectuarea unor modificări modeste ale stilului de viață poate arde caloriile și poate ajuta foarte mult bărbații să-și atingă obiectivele de scădere în greutate:

  • Urcă scările în loc să apeși butonul liftului.
  • Coboară mai devreme din autobuz și mergi restul drumului pe jos.
  • Oferă grădinii sau garajului acea schimbare de look pe care ai promis-o de ani de zile.
  • Lasă mașina și mergi cu bicicleta la întâlniri sau pentru a vedea un prieten.
  • Adoptă un câine și mergi alături de alți proprietari de câini la plimbări regulate.
  • Începe yoga sau Pilates.
  • Alătură-te unui curs de dans.

Odată ce ai devenit activ, reducerea aportului de calorii poate fi o provocare mai grea pentru mulți bărbați. Există nenumărate pastile și suplimente de slăbit, plus sute de diete „miracol” care îți spun să renunți la diferite alimente. Dar, după cum mulți bărbați știu prea bine, disconfortul de a simți în mod constant foame face ca planurile de dietă să fie adesea abandonate după doar câteva săptămâni.

Soluția este la îndemâna ta!

Pentru a combate frustrarea de a nu te simți niciodată plin (sătul), Programul Allurion aduce o inovație în domeniul științei pierderii în greutate – o soluție dezvoltată pentru a ajuta bărbații să își controleze foamea! Recomandat de medici, acest program sigur și nedureros îi ajută pe bărbați să gestioneze aportul de calorii, ca parte a procesului lor de slăbire.

Balonul gastric Allurion

Balonul Allurion, ușor de înghițit, este o pastilă mică care se extinde ușor în interiorul stomacului, devenind un balon gastric. Este ușor de plasat, în timpul unei vizite scurte de 15 minute, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală, endoscopie sau anestezie. Creează în mod natural senzația de stomac plin, potolind dorința de a mânca în exces.

Află astăzi dacă ești eligibil și descoperă totul despre balonul gastric pentru slăbit, de la Allurion!

Programul cuprinzător pentru 6 luni combină acest balon gastric de ultimă generație cu sprijin personalizat și coaching nutrițional, cu ajutorul unui ceas, a unui cântar și a unei aplicații mobile. Cu Programul Allurion, bărbații pot pierde în medie 10-15% din greutatea corporală în doar 16 săptămâni – în timp ce își dezvoltă obiceiuri mai sănătoase, cu care pot rămâne toată viața.

Descoperă tot ce implică acest dispozitiv pe site-ul www.balonslabire.ro și cere un consult!

Sursa foto: Allurion