Contact Details:

Napoca 7 – Incaltaminte de dama, barbati si copii, Cluj

https://napoca7.ro/

0264-700 141

Stra Napoca 7
Cluj-Napoca,
napoca 7 incaltaminte cluj

Povestea  noastră, sau cum am crescut din „no name” în „Napoca 7” fără să încetăm a fi „plăcerea pașilor tăi”

„Napoca 7” este un  brand relativ nou în retailul de încălțăminte de pe piața din Cluj – Napoca. Deși brandul s-a nascut in 2011, rețeaua noastră de magazine și-a început activitatea in 1996 în orașul de pe malul Someșului, fiecare magazin avand un alt nume, unele fiind chiar  „no name”. ☺

Și pentru că fiecare poveste are un început,  a noastră începe cu deschiderea primului  magazin  în anul 1996, pe strada Bolyai la numărul 10, locație unde ne puteți găsi și astăzi. Acesta este unul din magazinele, numite „no name” în presa locală ☺,  care a fost însă lăudat  că oferă o gamă largă de încălțăminte de calitate la prețuri accesibile.

Urmând cronologic firul extinderii rețelei de magazine, amintim și magazinul  înființat în anul 2006, în Complexul Comercial Mărăști (mult mai cunoscut sub numele de Piața Mărăști), magazin care se află la parterul complexului, lângă intrarea în Carrefour, accesul în magazin făcându-se de langă scările rulante.

Printre partenerii noștri internaționali, îi putem aminti pe SKECHERS, ARA, RIEKER, ALPINA, CAPRICE, S’OLIVER, JANA, MARCO TOZZI, TAMARIS, SOFT LINE, PIKOLINOS, WALDLAUFER, SUAVE, LOLA-CANALES, SPK, etc.  Vorbind tot despre parteneriate, pe plan local, facem referire la nume cu rezonanță, cum ar fi: BIT, OTTER, CATALI SHOES, LEOFEX, CLARETTE, JOHNNY SHOES, ANTONIO, CASPIAN SEA, SAVANA  și mulți alții.