Contact Details:

MDM Group

https://www.mdm.ro/

0364 402 703

Calea Dorobantilor 53
Cluj-Napoca,
mdm group cluj

MDM GROUP este un grup de firme de audit financiar, contabilitate si consultanta, membre ale Camerei Auditorilor Financiari din România si ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România.

MDM GROUP are o experienta de 25 ani în activitatea de contabilitate, consultanta, audit si expertiza contabila, fiind unul dintre cele mai mari grupuri de firme din judetul Cluj în acest domeniu.

MDM GROUP a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2015 si aplica acest sistem in mod eficace in intreaga sa activitate.

MISIUNEA MDM GROUP

Consta in asigurarea de consultanta economica si audit financiar, dezvoltand afacerea pe baza unei strategii durabile si printr-un personal caracterizat de o putere de analiza superioara, pentru a realiza servicii economice complete, competitive, de inalta calitate, cu un grad ridicat de unicitate si un feed-back contabil scurt, care conferă încredere clientului.

VIZIUNEA MDM GROUP

Viziunea MDM GROUP este furnizarea instantanee a informatiei economice necesare clientului.

EXPERIENTA PERSONALULUI

MDM GROUP, prin personalul sau, si-a creat un titlu de onoare din inaltul profesionalism, calitatea, increderea si promptitudinea serviciilor oferite clientilor sai;

Increderea oferita clientilor, ordinea si disciplina in acte sunt principiile de baza in derularea activitatii MDM GROUP.

Echipa noastra de peste 20 de experti ofera servicii complexe la cererea clientilor, astfel incat acestia sa nu mai fie obligati sa consume timp si energie pentru a gasi serviciile de care au nevoie in alta parte.

Prin sistemul de pregatire continua, MDM GROUP impune personalului sau o perfectionare permanenta pentru a pastra un standard profesional ridicat.